Mobilisaatio Avoin Ovi

avoinoviVarikkoyhteisössä olemme aloittaneet uuden prosessin joka kulkee otsikon mukaisella nimellä. Uskomme, että Jeesus on avannut meille oven hedelmälliseen työhön ja haluamme mobilisoida ihmisiä tuohon työhön. Luuk. 10:2 Jeesus puhuu rukouksesta pyytää työmiehiä sadonkorjuuseen. Mitä tämä sadonkorjuu on? Se tarkoittaa tietenkin evankeliumin viemistä ja opetuslapsien tekemistä. Sielujen voittamista Jeesukselle.

Nyt haluamme varustaa ihan tuikitavallisia Jeesuksen seuraajia tähän työhön. Tuntuu siltä, että järjestämme valtavan määrän erilaisia tapahtumia joissa me uskovat viihdymme oikein hyvin. Kuitenkin hengellinen nälänhätä kotimaassamme on tosiasia ja meillä on leipää joka tyydyttää nälän. Kuitenkin tyydymme ruokkimaan toisiamme yltäkylläisyyteen saakka, muttemme vie leipää nälkäisille.

Haluamme Varikkoyhteisössä ottaa askelia totutusta tavasta toiseen suuntaan vieden Jumalan Valtakuntaa sinne missä sitä ei vielä ole vastaanotettu. Siksi on Avoin Ovi.

sillä minulle on avautunut laaja ja lupaava työmaa. Tosin myös vastustajia on paljon
1.Kor. 16:9

Kun aloitimme Varikkoa nelisen vuotta sitten ryhdyimme rukoilemaan suhteellisen säännöllisesti ja paljon. Eräässä rukouskokouksessa yhdelle rukoilijalle näytettiin näky. Hän näki Varikon oven. Sitten hän näki yksittäisiä ihmisiä hieman harhaillen vaeltamassa ovesta sisään. Tämän jälkeen tuli ihmisiä ryhmissä sisään. Hetken kuluttua kuitenkin tuo ovi suorastaan pongahti auki kaikkien ihmisten lähtiessä ulos. Silloin mietimme päämme puhki: mitä tämä oikein tarkoittaa? Pohdimme jopa, että Haluaako Herra sanoa että Varikkoyhteisö loppuu kun kaikki ihmiset lähtevät? Oliko se tuomion sanoma? Tietenkin ymmärrämme, että Isämme toimii eri tavalla, mutta silloin yritimme pähkäillä.

Meillä oli 8.3.2018 Avoin Ovi info jota edelsi rukouskokous. Tuolla rukouskokouksessa Herra muistutti tästä näystä. Olimme sen täysin unohtaneet, mutta se tuli rukouksessa muistutuksena. Nyt kun saimme muistutuksen, niin enää emme pähkäilleet mistä oli kyse. Näky oli alkanut toteutumaan! Nyt elämme Varikkoyhteisössä ensiaskeleita tuon näyn toteutumisessa.

Ryhdymme tositoimiin mobilisoidessa ihmisiä liikkeelle sinne missä on hengellinen nälänhätä. Herra Jeesus on nähnyt jo ennalta kaiken. Hän on kaikessa aloitteellinen. Tämänkin Hän on nähnyt jo vuosia aiemmin. Hän on kanssamme, Hän johdattaa kun rukoillen kuljemme eteenpäin!

Haluamme myös olla kehittämässä rukousverkostoa tämän asian tiimoilta, sillä ilman rukousta tämä ei tule etenemään! Jos haluat olla mukana niin lähetä minulle sähköposti niin lisään sinut listalle! Itseasiassa etsimme henkilöitä jotka voisivat ryhtyä koordinoimaan rukousta, jos olet sellainen jolla mahd. olla sellaista tekemässä ja tietoteknisiä taitoja niin ilmoittaudu! Kiitos kun olet tässä työssä mukana! Tarkempaa tietoa saat nettisivuilta. Voit käydä kuuntelemassa näkypuheen http://vskl.fi/varikko/opetukset/ 21.1.