PERUTTU Opetuslapsiverkosto-ilta


Tapahtuman tiedot

Tämä tapahtuma päättyi 09 toukokuu 2020


Viimeisen puolen vuoden ajan on kaksi teemaa noussut yli muiden: perhe ja missio. Nämä kaksi kuuluvat yhteen.Jokainen joka haluaa elää ja kasvaa kokonaisvaltaisesti Jumalan lähettiläänä, tarvitsee tiiviin perheyhteyden. Jos on tiivis perheyhteys, muttei missiota, niin se saa usein sisäänpäin kääntyneen ja itsekkään mielenlaadun aikaiseksi. Tarvitsemme siis missionaalisia perheitä.

Keväällä koimme Jeesuksen puhuvan siitä, että Hän haluaa synnyttää opetuslapsiverkoston. Mikä on siis verkosto? Verkosto on vähemmän paikka/tapahtuma keskeinen. Se on enemmän ihmissuhdekeskeinen, jossa ihmiset elävätkokousten ulkopuolella yhteydessä jakaen eteenpäin sitä mitä Jeesus on heille antanut. Toisin sanoen opetuslapset tekevät opetuslapsia, minkä seurauksena ihmissuhteiden verkko laajenee ja sen vaikutuspiiriin tulee sekä uskovia että niitä, jotka eivät vielä tunne Jeesusta. Samalla tämä luo mahdollisuuden varustaa ihmisiä johtamaan. Suuremmat kokoontumiset saavatverkostossa hyvin varustavan ja lähettävän luonteen. Verkoston koko elämää ohjaa vahva näky ja toimintakulttuuri.

Perheitä ympäri Turkua ja Suomea, jossa tehdään opetuslapsia, jotka tekevät opetuslapsia – aina maan ääriin saakka!


 

Speak Your Mind

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>