VarikkoMessu


Tapahtuman tiedot


Mikaelin kirkossa klo 17.00.

Aiheella: Onko minulla virkaa?

 


Varikko on hengellisen kodin ja kasvupaikan tarjoava yhteisö. Yksi unelmistamme on, että moni voisi löytää Varikosta oman hengellisen kodin (ehkäpä juuri sinä?) ja sitä kautta myös oman paikkansa, kutsumuksensa ja lahjansa saaden elää Jeesukselle palvellen Häntä ja Hänen tarkoitusperiään. Emme kuitenkaan halua jättää sitä hyvää mitä Herra meille antaa pelkästään itsellemme vaan suuntaamme ulospäin evankeliumilla.

Varikoissa on lapsille (pyhis 3-6v ja Donkkis kouluikäisille) omaa ohjelmaa (kts. http://vskl.fi/lastentyo-varikossa/).

Varikon oma bändi johdattaa lauluun ja ylistykseen. Rukoustiimi suunnittelee rukoustyötä ja palvelee mm. rukouspalvelussa. Iltapalaporukka tekee Varikkojen päätteeksi iltapalan, jotta voimme jäädä hetkeksi loppulaulun jälkeekin vielä tutustumaan uusin ja vaihtaan kuulumisia ja miksei rukoilemaan tarpeen vaatiessa. Tämän lisäksi illassa palvelee monia muita tiimejä. Yhdessä haluamme olla toteuttamassa Jumalan lasten yhteistä juhlaa. Juhlamme keskipisteenä on Jeesus ja Hän lupaakin antaa ilonsa meille. Hän on meidät kutsunut ja Hän on luvannut olla rakennusmestari näissä hommissa.

Tervetuloa mukaan Varikkoon ja yhteyteen! 

Speak Your Mind

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>