Lähetystyö

 

 

Heinonen Päivi ja Hannu, Kenia

Koneinsinööri Hannu ja askarruttaja Päivi Heinonen ovat Lähetyslentäjät (MAF) -järjestön palveluksessa Keniassa, Itä-Afrikassa. Lähetyslentotyö tarjoaa läheteille ja kansallisille työntekijöille mahdollisuuden turvalliseen ja nopeaan matkaan työkohteeseensa paikallisen heimon pariin. Lue lisää


Lehtinen Mika ja Tania
, Etiopia

Sairaanhoitaja Tania ja diakoni-sosionomi Mika Lehtinen ovat toisella työkaudellaan Etiopiassa. Lehtiset työskentelevät Jimman alueella. Mika ja Tania suunnitelevat ja koordinoivat alueen neljässä kaupungissa, Agarossa, Bongassa, Limussa ja Sokorrussa tehtävää kummilapsityötä. He toimivat myös alueella toteutettavassa HIV:n ja Aids:n leviämistä ehkäisevässä projektissa. Lue lisää...

 

Sakari Heinonen, Kypros

Sakari on lähdössä Kyprokselle SAT7 työyhteyteen. SAT7 mahdollistaa monille, suljetuissa maissa asuville mahdollisuuden katsoa ja kuunnella kristillisiä ohjelmia. Sakari tulee toimimaan TV studiolla monissa teknisissä töissä.

 

Saara Karttunen, Venäjä

Saara Karttunen lähti ensimmäiselle työkaudelleen Venäjälle vuoden 2016 alkupuolella. Vuoden Pietarin kieliopintojen jälkeen hän jatkaa kielikoulussa Siperiassa. Kielikoulun jälkeen aloitetaan työluvan hankkiminen, ja tarkempi sijoituspaikka tarkentuu matkan varrella.

Saara on koulutukseltaan diakonissa-sairaanhoitaja (AMK). Siperiassa hän suuntautuu palvelemaan seurakunta-ja diakoniatyössä. Saaran sydämellä ovat erityisesti elämän myskyissä kolhuja saaneet ihmiset ja toivon sanoman eteenpäin vieminen.

 

Daniel ja Mari Nummela, Japani

Daniel ja Mari toimivat seurakuntatyössä Awajin saarella, Sumoton kaupungissa. Daniel toimii pastorina ja Mari lähetystyöntekijänä. Seurakunnassa on jäseniä noin 35.

 

Vesa ja Katriina Sipari, Kreikka

Toimivat pakolaisten auttamistyössä Kreikassa. Katriina on ammatiltaan terveydenhoitaja-diakonissa ja Vesa on palomies-sairaankuljettaja, fysioterapeutti sekä apuvälineteknikko.

 

Pedro ja Annu, Lähi-itä

Pastori-arkkitehti Pedro ja fysioterapeutti Annu ovat toimineet Lähi-idässä yli kaksikymmentä vuotta . He toimivat paikallisen srk:n työyhteydessä sen johtotehtävissä. Annu tekee diagonia- ja sielunhoitoterapeutin töitä, vastuualueenaan yksinhuoltaja-perheet, sekä perheiden ja aviolittojen vahvistamisen. Pedro toimii myös kristillisen vierastalon ja toimintakeskuksen johtajana.


Vähäkangas Anna
, Etiopia

FM, kielenkääntäjä Anna Vähäkangas toimii Etiopiassa Kansanlähetyksen ja Wycliffe Raamatunkääntäjien yhteislähettinä. Lue lisää…

 

Mikäli haluat liittyä jonkun lähettäjärinkiin saaden tasasin väliajoin terveisiä esim. sähköpostitse, niin voit lähettää sähköpostia vskl@sekl.fi