Perheiden viikonloppu

perhvloppu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paikka: Mikaelin seurakuntakoti, Puistokatu 13

Lapsten ilmoittaminen lastenhoitoon kurssin ajaksi on päättynyt. Aikuiset ovat tervetulleita kurssille myös ilman ilmoittautumista.

 

Kurssin ohjelma

Kurssi on kokonaisuus, mutta myös yksittäisiin päiviin voi osallistua.

La 12.5:
13:00-15:00 Lapsen itsetunnon vahvistaminen, Saara Kinnunen
15:00-15:45 tarjoilu
15:45-17:30 Lapsen usko ja sen tukeminen. Saara Kinnunen
Su 13.5:
13:30-15:45 Sukupolvisuhteiden ilot ja haasteet, Saara Kinnunen
Tauko
16:30 Varikko
18:00 Iltapala

 

Sunnuntaina klo 16:30 alkaa samalssa paikassa Varikko-jumalanpalvelus. Ohjelma loppuu siten että perheet ehtivät vaikkapa syömään ennen Varikkoa.

 

Lastenohjelma

Koko ohjelman ajan on järjestettynä yli kolmevuotiaille omaa ohjelmaa seurakuntakodin lastentyön tiloissa. Ohjelma on suunnattu pääasiallisesti 3-9 vuotiaille. Huom! Tilojen vuoksi lastenohjelmaan on paikkoja tarjolla vain rajoitetusti.

Alle kolmevuotiaille on tarjolla luentotilassa leikkinurkkaus, josta löytyy leluja.

 

 

Saara KinnunenSaara Kinnunen on vaasalainen sosiaalipsykologi ja psykoterapeutti, joka toimii perheneuvojana Vaasan seurakuntayhtymän Perheasiain neuvottelukeskuksessa. Hän on toiminut myös opetustehtävissä ja kasvatus-, perhe ja ihmissuhdekysymysten ja sielunhoidon kouluttajana ja luennoitsijana. Hänellä on viisi lasta.

Kinnunen on kirjoittanut toistakymmentä kirjaa perhe-, kasvatus- ja sielunhoidon kysymyksistä. Anna mun olla lapsi on puheenvuoro lapsen tarpeista ja lyhenevän lapsuuden uhasta, Murrosikäinen perheessä käsittelee vanhemmuutta murrosikäisen perheessä, Kahden kauppa avaa näköaloja kestävän parisuhteen rakentamiseen ja suhdetta varjostavien ongelmien ratkomiseen. Kun tiet eroavat antaa eväitä perheen hajoamisesta selviytymiseen, Lapsen usko lähestyy lapsen uskonnollisia tarpeita. Kirja Sovintoon elämän kanssa on sielunhoidollinen työväline itsetuntemukseen. Kirjassa yhdistyvät psykologinen, terapeuttinen ja hengellinen näkökulma.

Saara Kinnusen teksteissä ja puheissa näkyy teoreettinen tieto ja käytännönläheisyys, jolloin lukija ja kuulija saavat konkreettista evästystä jokapäiväisen elämän tilanteisiin. Hänen tavoitteenaan on innostaa jokaista elämään rikasta elämää sekä haastaa vanhempia vahvistamaan yhteyttä lapsiin ja evästämään heitä elämässä selviäviksi ihmisiksi sekä rakentamaan kestävää parisuhdetta.