Kansanlähetysopiston kurssit ja matkat

 

8.-10.2. Jumalan käsi kaiken yllä – Liisi Jokiranta ja Eero Ahonen

Viikonlopussa tutkitaan Juudan kuninkaiden elämää 900-600 eKr. Yhtymäkohdat omassa elämässämme saattavat yllättää. Jumala on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti, eikä ihminenkään ole muuttunut.

Ohjelman löydät täältä

 

8.-10.3. Et ole yksin – Jarkko Haapanen

Miksi on kärsimystä? Miten kohtaan kärsivän ihmisen? Mikä on kaiken tarkoitus? Kurssilla käsittelemme näitä kysymyksiä Raamatun näkökulmasta ja pohdimme, millaisia vastauksia ja lohdutusta se voi antaa meille.

 

12.-14.4. Uskon ja tiedon rajamailla – Matti Leisola, Pekka Reinikainen ja Lennart Saari

Pääsisäisen alla saamme monesti kuulla ja lukea, miten kristinuskon perustotuuksia yritetään kieltää ja asettaa kyseenalaiseksi. Ihmisviisaus nostetaan Jumalan viisauden yläpuolelle. Tule saamaan uskollesi Raamatun luotettavuuteen vahvistusta.

 

3.-5.5. Vapaaksi syyllisyydestä ja syyllisyyden tunteista – Anna-Liisa Valtavaara

Miksi aina syyllistyn ja soimaan itseäni? Olenko syyllinen vai tuntuuko minusta vain siltä? Miten erotan aidon ja väärän syyllisyyden? Miten kummastakin pääsee vapaaksi? Saanko varmasti anteeksi? Tule etsimään vastauksia!

 

KYLPYLÄMATKAT PÄRNUUN

17.-23.3. Matkalla paranemiseen – Asko Matikka

10.-15.6. Jeesus Vanhassa Testamentissa – Timo Keskitalo

3.-9.11. Sattuvat sananlaskut – Arto Hukari

Matkat tehdään omalla bussilla reittiä Mynämäki – Turku – Salo – Helsinki, Länsisatama – Tallinna – Pärnu. Aamuin ja illoin opetusta aiheista ja päivittäin 2-3 hoitoa. Tutustaan samalla lähetystyöhön Virossa. Hinta matkoineen ja täysihoidolla perillä 360e-380e 2-h huoneessa. Yhden hengen huoneen lisä 80e. Hotelli Emmissä kaikissa huoneissa oma suihku ja WC. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vastuullinen matkanjärjestäjä Salon Matkatoimisto. Tied. ja ilm. Ari Malmi 0500 258813 tai ari.malmi@sekl.fi