Näky

 

avoinovi

 

Millaisia ajatuksia sinussa herättää tieto siitä, että maailman yleisin lähetystyöntekijä on filippiiniläinen kotiapulainen? Voisimmeko nostaa listalla suomalaisia kotiäitejä? Tai vaikkapa opiskelijoita? Liity mukaan!

 

Jeesus lähettää opetuslapsiaan työmiehiksi ja -naisiksi sadonkorjuuseen. Haluamme nähdä tämän tapahtuvan Turussa, jotta yhä useampi Jeesukseen uskova saisi harjoitella tässä tehtävässä. Muodostamme ja varustamme tiimejä tekemään yhdessä tätä työtä eri ympäristöissä. Iloitsemme kun kristityt kasvavat identiteetissä, taidoissa ja viisaudessa kuin siitäkin, että työ kantaa hedelmää ja yhä useampi tulee tuntemaan Jeesuksen.

Kun hän näki väkijoukot, hänet valtasi sääli, sillä ihmiset olivat näännyksissä ja heitteillä, kuin lammaslauma paimenta vailla. Silloin hän sanoi opetuslapsilleen: ”Satoa on paljon, mutta sadonkorjaajia vähän. Pyytäkää siis herraa, jolle sato kuuluu, lähettämään väkeä elonkorjuuseen.” Matt. 9:35-38

Nämä kaksitoista Jeesus lähetti matkaan annettuaan heille ohjeet. Matt 10:5.

 

Miksi avoin ovi? Uskomme, että Jeesus on avannut meille oven hedelmälliseen työhön. Haluamme mobilisoida ihmisiä kulkemaan tuosta ovesta ryhtyen tuohon työhön, jonka Jeesus on edeltäkäsin valmistanut meille!

sillä minulle on avautunut ovi suureen ja hedelmälliseen työhön, ja vastustajia on paljon. 1. Kor. 16:9

Voit käydä kuuntelemassa 21.1.2018 pidetyn näky-puheen täältä.