Rukousrintama

Kutsuttu rukoilemaan!

Avoin Ovi -mobilisaatiossa muodostamme ja varustamme tiimejä eri työkentille Turun alueella. Jumalan avaamilla työkentillä on ihmisiä, jotka ovat halunneet lähteä liikkeelle evankeliumin leviämiseksi ja opetuslapsien tekijöiksi, eli lähetystyöntekijöiksi. Tiimit toteuttavat Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä yhdessä harjoitellen ja harjaantuen. Rukous on avainasemassa työn onnistumiseksi.

”Tehkää tämä kaikki rukoillen ja anoen. Rukoilkaa joka hetki Hengen antamin voimin. Pysykää valveilla ja rukoilkaa hellittämättä kaikkien pyhien puolesta. Rukoilkaa myös minun puolestani, että minulle annettaisiin oikeat sanat suuhun, kun ryhdyn puhumaan, ja että voisin rohkeasti julistaa evankeliumin salaisuutta, jonka vuoksi olen lähettiläänä, nyt vankilassa. Rukoilkaa, että voisin puhua rohkeasti, niin kuin minun tulee.” Ef. 6:18-20

Juuri Sinut on kutsuttu mukaan lähetyskäskyn ja Turussa tehtävän työn kantajaksi. Voit osallistua liittymällä Rukousrintamaan! Tavoitteena on saada suuri joukko rukoilijoita, jotka ovat sydämestään mukana ja sitoutuvat rukoilemaan eri työkenttien ja tiimien puolesta.

Säännöllinen rukous on tärkeää! Esirukoilijana saat:

  • Ajankohtaisia rukouspyyntöjä sähköpostiin.
  • Täsmärukouksia ja kiireellisiä rukousaiheitaWhatsApp-viestien kautta.
  • Lisäksi kuulet, miten Jumala on vastannut rukouksiin!

 

Rukoustyö

Toivomme, että:

  • Voisit sitoutua koko sydämestäsi rukoilemaan työkenttien puolesta.
  • Varaa siis vähintään puoli tuntia viikossa aikaa rukoukseen.
  • Voit jakaa ajan esimerkiksi kolmeen 10 min hetkeen.
  • Varaa tähän aika kalenteristasi!
  • Älä ota tähän sitä aikaa, jolloin olet väsynyt tai puuhaat muuta, vaan ota hetki, jolloin olet parhaimmillasi!

 

Lähetämme sinulle noin kaksi kertaa kuukaudessa sähköpostilla ajankohtaiset rukousaiheet joka kentältä. Viestissä on kaikkien kenttien aiheet, mutta ota näistä 1-2 kenttää, joiden puolesta sitoudut rukoilemaan säännöllisesti. Tämän lisäksi saat WhatsApp-viestejä. Näitä on kahdenlaisia: pikaviestejä kiireelliseen rukoustukeen ja 1-2 kertaa viikossa jonkun kentän yksi aihe, jossa kerrotaan enemmän yhdestä asiasta.

Kenttien kuulumisia voi seurata myös työkenttien nettisivulta. Lisäksi on tarkoitus järjestää rukoilijoiden ja tiimien kanssa yhteisiä rukoustapaamisia.

Erityisen tärkeää on, että jos rukouksessa nousee jotain ajatuksia Jumalalta, jaatte sen eteenpäin! Tämä on todella tärkeää tiimeille ja suureksi rohkaisuksi!

Jos sinulla on jotain kysyttävää rukousrintamasta, lähetä sähköpostia rukouskoordinaattori Hilkka Terholle osoitteeseen rukousrintama [ at ] gmail.com