Työkentät

 

Avoimessa Ovessa on tällä hetkellä kuusi eri työkenttää:

 

Jalkapallo

Kesäkuussa alkaa alakouluikäisten avoin jalkapalloryhmä Haritussa. Tavoitteena on pelata jalkapalloa ja samalla kohdata alueen lapsia vanhempineen. Ryhmä kokoontuu kesän ajan viikottain.

 

Bittikerho

Bittikerho valmistelee materiaalia kerhoa varten ja odottaa paikan avautumista kentälle. Kerhossa harjoitellaan koodaamista ja pelillistämistä. Kerhosa mietitään, kuinka opittuja taitoja voi käyttää hyvään tarkoitukseen. Raamatunkertomukset alkavat elää pelien kautta ja samalla voidaan avata mistä kertomuksissa on kyse.

 

Tanssiryhmä

Lasten tanssiryhmä alkoi kesällä Haritussa ja jatkuu koko syksyn ajan. Viikottaisessa tanssiryhmässä on tarkoitus tanssia raamatunkertomuksia ja samaan aikaan kohdata äitejä kahvikupin äärellä.

 

Varissuon Donkkiskerho

Varissuolla toimii Donkkiskerho, jossa koululaiset pääsevät pohtimaan Jumalaa, pelailemaan, touhuamaan ja olemaan yhdessä turvallisten aikuisten kanssa.

 

Kampus

Kampuskentällä ajatuksena on kohdata opiskelijoita ja johdattaa heitä Jumalan luo. Pienryhmätoimintaa jne.

 

Perhekerho

Perhekerhotiimin jäsenet ovat äitejä, jotka käyvät perhekerhossa lastensa kanssa. Siellä on luonnollista kohdata toisia äitejä ja viedä keskusteluja Jumalan suuntaan.

 

Kiipeilykenttä

Menemme yhdessä kiipeilykurssille, jota pidetään torstai-iltaisin viiden viikon ajan. Näkynämme on kiipeilykurssilla tutustua Jumalan valmistamiin ihmisiin ja harjoitella MyFriendsistä tuttujen askeleiden ottamista heidän kanssaan.