Työkentät

 

Avoimessa Ovessa on tällä hetkellä kuusi eri työkenttää:

 

Jalkapallo

Kesäkuussa alkaa alakouluikäisten avoin jalkapalloryhmä Haritussa. Tavoitteena on pelata jalkapalloa ja samalla kohdata alueen lapsia vanhempineen. Ryhmä kokoontuu kesän ajan viikottain.

 

Bittikerho

Bittikerho aloittaa syksyllä toiminnan. Kerhossa harjoitellaan koodaamista ja pelillistämistä. Kerhosa mietitään, kuinka opittuja taitoja voi käyttää hyvään tarkoitukseen. Raamatunkertomukset alkavat elää pelien kautta ja samalla voidaan avata mistä kertomuksissa on kyse.

 

Tanssiryhmä

Lasten tanssiryhmä aloittaa kesäkuussa Haritussa. Viikottaisessa tanssiryhmässä on tarkoitus mm. tanssia raamatunkertomuksia.

 

Varissuon Donkkiskerho

Varissuolla toimii Donkkiskerho, jossa koululaiset pääsevät pohtimaan Jumalaa, pelailemaan, touhuamaan ja olemaan yhdessä turvallisten aikuisten kanssa.

 

Kampus

Kampuskentällä ajatuksena on kohdata opiskelijoita ja johdattaa heitä Jumalan luo. Pienryhmätoimintaa jne.

Tämän hetken kuulumisia kentältä:

Rukousta keskitetään, tiimiä muodostetaan. Alustavaa suunnittelua tehdään tulevaa lukuvuotta ajatellen. Tämä kenttä aktivoituu, jos Herra suo, syksyllä. Mutta nyt valmistellaan. (05/18)

 

Perhekerho

Perhekerhotiimin jäsenet ovat äitejä, jotka käyvät perhekerhossa lastensa kanssa. Siellä on luonnollista kohdata toisia äitejä ja viedä keskusteluja Jumalan suuntaan.