KotiVarikko

 

Keväällä kokeilemme uutta. Kolmena sunnuntaina järjestetään Kotivarikkoja eli eräänlaisia kotijumalanpalveluksia joissa rukoillaan, ollaan Sanan äärellä, ylistetään ja yksinkertaisesti tullaan yhteen Jeesuksen nimessä.


 

Kotivarikot 8.4

 

Terhoilla Raisiossa

Tervetuloa viettämään KotiVarikkoa Terhoille Raisioon 8.4. klo 17:00. Ilta on tarkoitettu lapsille sekä heidän vanhemmilleen. Tällä kertaa aikuisetkin pääsevät mukaan pyhikseen näkemään, mitä Varikon lapsityössä tapahtuu.

Opetus on suunnattu alle kouluikäisille, mutta toki isommatkin lapset ovat tervetulleita mukaan. Illassa on rukousta, laulua ja Raamattua. Illan päätteeksi on tarjolla iltapalaa, jonka tarjoaa isäntäväki.

Ilmoittauduthan iltaan Pertulle tekstiviestinä, puh. 050-5265710. Tarkan osoitteen saat paluuviestinä.

Frujenceilla Haritussa

Tervetuloa viettämään 8.4 KotiVarikkoa meille Turun Harittuun osoitteeseen Taivassalonkatu 1 c 11. Illassa on myös Pyhäkoulu 3-6 vuotiaille ja Donkkis 7-15 vuotiaille. Aloitamme illan klo 17.30 ja päätämme noin klo 19.30. Tarjolla on pientä iltapalaa, mutta voit halutessasi tuoda pientä lisäystä yhteiseen pöytään.
Olet lämpimästi tervetullut!
T. Luta ja Johanna Frujence

Katin ja Riikan luona keskustassa

Tervetuloa viettämään Kotivarikkoa meille Turun keskustaan osoitteeseen Linnankatu 47 A 25. Aloitamme illan klo 17.00. Illassa yhteistä ylistystä, rukousta ja Raamattua. Illan päätteeksi on tarjolla pientä iltapalaa, mutta voit halutessasi tuoda pientä lisäystä yhteiseen pöytään.

Tervetuloa, nähdään!

T: Kati Hautaa ja Riikka Kupias

 


Nettisivuille laitamme tarkemmat tiedot ja kuvaukset illoista. Ole yhteydessä jos haluat tarjota kotisi Kotivarikkoa varten. ”Tarviiko minulla olla kartano, jotta meillä voi kokoontua?” saattaa olla jonkun kysymys: ei – yksiössäkin voi kokoontua. Voi siis pyytää ihmisiä ilmoittautumaan, jotta tietää odottaa ’noin määrää’.