KotiVarikko

 

Keväällä kokeilemme uutta. Kolmena sunnuntaina (8.4., 6.5., 10.6.) järjestetään Kotivarikkoja eli eräänlaisia kotijumalanpalveluksia joissa rukoillaan, ollaan Sanan äärellä, ylistetään ja yksinkertaisesti tullaan yhteen Jeesuksen nimessä.


 

Kotivarikot 10.6.

 

MARIAN LUONA HIRVENSALOSSA

Tervetuloa viettämään su 10.6. ylistysteemaista KotiVarikkoa meille Hirvensaloon! Varikon alkajaisiksi on yhteinen osuus, jossa lapset ja aikuiset ylistävät, lukevat Raamattua ja rukoilevat yhdessä, jonka jälkeen jälkeen lapset pääsevät leikkimään alakertaamme tai isommat lapset pihallemme. Aloitamme illan klo 18.00 ja päätämme noin klo 20.00. Illan päätteeksi nautimme yhdessä nyyttäri-iltapalaa eli tuo halutessasi pientä lisäystä yhteiseen pöytään. Ilmoittauduthan iltaan Marialle (050-5336536) viestillä 8.6. mennessä. Saat tarkan osoitteen paluuviestinä. Lapset ja aikuiset, lämpimästi tervetuloa!

 

SIMOSILLA RAISIOSSA

Tervetuloa  KotiVarikkoomme Raisioon 10.6 klo 17.30 osoitteeseen Kuuantie 2 A 2. Illassa luvassa Pyhäkoulu, sään salliessa ulkotiloissa. Illassa myös rukousta ja raamatun tutkiskelua.

Olemme suunnitelleet illan niin että voit helposti ottaa mukaan myös ystävän kenelle Jeesus tai usko ei ole vielä tuttua!  Päätämme illan 19.30 jota ennen talo tarjoaa pientä iltapalaa. Halutessasi voit tuoda jotain lisäystä iltapalapöytään :) Ilmoita viestillä tulostasi 9.6 mennessä Lauralle numeroon 0407451712.

Terkuin Laura ja Jaakko Simonen

WINTEREILLÄ ISPOISISSA

Tervetuloa viettämään KotiVarikkoa poikkeuksellisesti puistoon(!) ja jo klo 14(!). Menemme siis Luolavuoren puistoon pikniktyylillä. Kokoonnumme leikkipaikan vieressä (Poikkipolun ja Luolavuorenpolun risteyksessä). Meillä on Pyhäkoulu 3-6 vuotiaille johon perheen pienet ovat tervetulleita ja Donkkis kouluikäisille.

Aloitamme siis klo 14 ja joskus 1530 maissa päätämme ”virallisen” osuuden, jonka jälkeen grillailemme yhdessä. Talo tarjoaa grillit ja kertakäyttöastioita. Omat eväät grillailuun ja halutessasi voit tuoda juomia ja jälkkäriä yhteiseen pöytään. Ilmoittauduthan Anille sähköpostilla (anniina.winter@gmail.com) tai viestillä (0445678856) 8.6 mennessä. Mikäli keli on huono niin mietimme toista ratkaisua ja ilmoitamme siitä ilmoittautuneille.

 

Nettisivuille laitamme tarkemmat tiedot ja kuvaukset illoista. Ole yhteydessä jos haluat tarjota kotisi Kotivarikkoa varten. ”Tarviiko minulla olla kartano, jotta meillä voi kokoontua?” saattaa olla jonkun kysymys: ei – yksiössäkin voi kokoontua. Voi siis pyytää ihmisiä ilmoittautumaan, jotta tietää odottaa ’noin määrää’.