KotiVarikko

 

Keväällä kokeilemme uutta. Kolmena sunnuntaina (8.4., 6.5., 10.6.) järjestetään Kotivarikkoja eli eräänlaisia kotijumalanpalveluksia joissa rukoillaan, ollaan Sanan äärellä, ylistetään ja yksinkertaisesti tullaan yhteen Jeesuksen nimessä.


 

Kotivarikot 6.5.

 

MARIAN LUONA HENRIKISSÄ

Tervetuloa luokseni kotivarikkoon Henrikkiin, Tuomiokirkon katseeseen sunnuntaina 6.5. kello 17.00. Seitsemän jälkeen laulamme iltavirren. Osoite on Henrikinkatu 8 as 17. (Puutalopihan keskellä olevan vihreän talon alakerta.) Rukoilemme ja tutkimme Sanaa yhdessä. Meillä on myös pyhäkoulu. Talo tarjoaa juotavat ja pannaria, vierailta pyydän päällisiä! Saat minut kiinni numerosta 044-2676823. Laitathan viestin 4.5 mennessä, jos olet tulossa.

Terveisin Maria Suoranta.

VUORISILLA PAIMIOSSA

Olette lämpimästi tervetulleita kotiimme Paimioon viettämään Kotivarikkoa sunnuntaina 6.5. klo 16.30 alkaen. Illan aikana ylistämme, rukoilemme ja tutkimme Raamatun sanaa yhdessä. Illassa on myös Pyhis.  Illan päätteeksi on tarjolla iltapalaa, johon voit halutessasi tuoda pientä lisäystä. Ilmoittaudu etukäteen sähköpostitse vilikku(at)gmail.com, niin saat tarkemman osoitteen. Tervetuloa mukaan!

KALLIOILLA LILJALAAKSOSSA

Tervetuloa su 6.5. klo 17-19 porukalla luoksemme laulamaan Herran kunniaksi. Aloitamme illan kaikki yhdessä Pyhiksestä ja Donkkiksesta tutuilla iloisilla lastenlauluilla ja loppua kohden on ylistystä aikuisempaan makuun. Loppuillasta lapset voivat vapaasti leikkiä tai pelailla lautapelejä kotimme yläkerrassa. Lisäksi ilta sisältää sekä Jumalan Sanaa, rukousta että pienen iltapalan (talo tarjoaa). Rukoillaan yhdessä Pyhän Hengen johdatusta ja läsnäoloa KotiVarikkoon.  Ilmoittautua voit Jennylle (040 5536727), jolloin saat myös tarkemman osoitteen Liljalaaksossa. Lämpöisesti tervetuloa! Huom. kodissamme maijailee myös kiltti koira.

 

 

 


Nettisivuille laitamme tarkemmat tiedot ja kuvaukset illoista. Ole yhteydessä jos haluat tarjota kotisi Kotivarikkoa varten. ”Tarviiko minulla olla kartano, jotta meillä voi kokoontua?” saattaa olla jonkun kysymys: ei – yksiössäkin voi kokoontua. Voi siis pyytää ihmisiä ilmoittautumaan, jotta tietää odottaa ’noin määrää’.