Lastentyö Varikossa

donkkiskerhoVARIKOSSA on lapsille omaa ohjelmaa: 3–6-vuotiaille on Pyhis & koululaisille Donkkis-raamattukerho. Niin Donkkiksessa kuin Pyhiksessä haluamme välittää lapsille sen kaikkein suurimman ja iloisimman uutisen, ilosanoman Jeesuksesta! Tätä teemme luovasti ja innostavasti, kullekin ikäryhmälle sopivalla tavalla.

Mikaelinkirkossa olevien Varikkomessujen yhteydessä Donkkis-kerho kokoontuu Sinitaivassalilla, Rauhankatu 15D. Paikalle voi tulla jo klo 16.30 pelailemaan lautapelejä ja tutustumaan kavereihin. Varsinainen ohjelma alkaa klo 17. Alle kouluikäisten Pyhis kokoontuu kirkossa ja alkaa alkulaulujen jälkeen. Kaikki lapset (sekä Donkkis että Pyhis) palaavat kirkkosaliin ennen ehtoollista.

Mikaelin seurakuntakodilla olevien Varikkojen yhteydessä Donkkis-kerholaiset ovat aluksi salissa aikuisten kanssa kuten pienemmätkin lapset. Pyhis ja Donkkis alkavat alkulaulujen jälkeen, ja lapset palaavat takaisin Varikon loppupuolella.

Visiomme

 • Lapset syttyisivät
  • Jeesukselle
  • Raamatulle
  • Lähetykselle
 • Vahvaa raamattuopetusta
 • Raamatun jakeiden ulkoa opettelua hauskalla tavalla
 • Vapaata rukousta ja esirukousta
 • Usko ei ole sääntöjä vaan elävää ja todellista elämää

Kaikkia kaavoja tärkeämpi on, että ilosanoma Jeesuksesta välittyy lapsille.

Lyhyesti kuluneen kauden kuulumiset:

Donkkiksessa on Donkki-lehdestä tuttujen Sakun ja Ruutin (käsinukkeja) kanssa tutustuttu Apostolien tekoihin. Samalla on käyty läpi monia tärkeitä ja mielenkiintoisia uskoon ja elämään liittyviä teemoja. Kotona Apostolien tekoja lukemalla ja pieniä tehtäviä tekemällä on ollut mahdollista kerätä Paavalin lähetysmatkat -keräilykortteja omaan keräilykorttikansioon. Välillä on myös juhlittu ja joskus Donkki-aasikin on pistäytynyt kylään.

Pyhiksessä on tutustuttu Huoli-Hemmo Jeesukseen ja opittu esirukouksesta ja Jumalan huolenpidosta sekä kuultu Raamatun kertomuksia, laulujen ja toimintaleikkien siivittäminä.

TERVETULOA MUKAAN OPPIMAAN, ETTÄ ELÄMÄ JEESUKSEN KANSSA ON YHTÄ SEIKKAILUA!