VarikkoLeiri 6.-8.10

Varikkoleirimainos2017syksy

Leirin teemaksi olemme valinneet Jeesuksen suhde Isään – meidän suhde Isään?  Raamattu puhuu ehkäpä vaikeastakin teemasta – Kristuksen kaltaisuudesta. Taivaallinen Isämme haluaa luoda meistä poikansa Jeesuksen kaltaisia. Mahdoton tehtävä? Meille ihmisille kyllä, mutta Jumalalle kaikki on mahdollista. Hän tekee työtään meissä Sanansa, armonsa kautta. Ennen kaikkea Isä haluaa parantaa ja uudistaa rakkaudellaan! Leirillä suuntaamme katseemme siis Jeesukseen, miten hän eli elämänsä – voimmeko jotain oppia…yhdessä!?

Tule mukaan VarikkoLeirille 6.-8.10 Leiri järjestetään Heinänokan leirikeskuksessa Turun saaristossa. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus saada pieni irtiotto arjesta, tutustua uusiin ihmisiin ja viettää kiireettömiä hetkiä Jumalan sanan, rukouksen ja ylistyksen merkeissä. Erityisesti jos olet uudempi kävijä, rohkaisemme sinua tulemaan mukaan yhteyteen!

Varikkoleiri ei ole mikään sisäpiiriläisten juttu vaan oiva paikka tutustua uusiin ihmisiin ja tulla mukaan yhteyteen. Älä siis turhia kainostele vaan lähde rohkeasti mukaan. Tämän lisäksi leirit ovat osoittautuneet hengellisen uudistumisen paikoiksi. Myös lapset saavat tutustua toisiinsa ja viettää hetkiä Taivaan Isän seurassa samojen teemojen äärellä pyhäkoulussa (3-6 v) sekä donkkiksessa (7-14 v). Lapsille on ohjelmaa aina opetusten aikana.

Kaikista eniten saat leiristä irti tulemalla mukaan koko viikonlopuksi, mutta sinulla on mahdollisuus osallistua leirille lauantaina vain päiväksikin.

 

Leirin ilmoittautuminen on päättynyt. Voit kuitenkin vielä tiedustella ilmoittautumista kirjoittamalla posti osoitteeseen laura.simonen@hotmail.fi.

 

Leirin hinnasto

Koko viikonloppu (pe – su)
Aikuinen 45€
Nuori (7-17v) 30€
Lapsi (4-6v) 16€
Alle 4-vuotiaat lapset veloituksetta.

Koko viikonlopun hinnat sisältävät majoittumisen leirikeskuksessa ja kaikki ruokailut (alkaen pe iltapalasta ja päättyen su lounaaseen) sekä ohjelman.

 

Lauantaipäivä

Aikuinen 25€
Nuori (7-17v) 17€
Lapsi (4-6v) 8,5€
Alle 4-vuotiaat lapset veloituksetta.

Hinta sisältää lounas, välipala, päivällinen ja iltapala, sekä lauantaipäivän ohjelman.

 

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova, laskutus tapahtuu ilmoittautumisen perusteella. Mikäli sairastut juuri ennen leiriä ja olet estynyt tulemasta, saat hinnan hyvitettyä lääkärintodistusta vastaan.

 

 

Kun kokoonnutte yhteen, jokaisella on jotakin annettavaa: laulu, opetus tai ilmestys, puhe kielillä tai sen tulkinta. Kaiken on tapahduttava yhteiseksi parhaaksi.

1. Kor. 14:26