VarikkoLeiri 28.-30.4

 

 

Varikkoleirimainos3

Leirin teemaksi olemme valinneet Vahvempina yhdessä!
Varikkoyhteisö vetäytyy leirille, moni palvelee lahjoillaan. Tämän lisäksi tulee leirille Seppo Niemeläinen ja Leif Nummela johdattamaan raamattutyösekentelyjä. Työskentelyaiheina ovat mm. Yhteyden kautta viisaus ja Kristuksen tunteminen, Tavoitteena yhteyden kasvu ja kristillinen eloonjäämisopas.

Tule mukaan VarikkoLeirille 28.-30.4 Leiri järjestetään Heinänokan leirikeskuksessa Turun saaristossa. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus saada pieni irtiotto arjesta, tutustua uusiin ihmisiin ja viettää kiireettömiä hetkiä Jumalan sanan, rukouksen ja ylistyksen merkeissä. Erityisesti jos olet uudempi kävijä, rohkaisemme sinua tulemaan mukaan yhteyteen!

Varikkoleiri ei ole mikään sisäpiiriläisten juttu vaan oiva paikka tutustua uusiin ihmisiin ja tulla mukaan yhteyteen. Älä siis turhia kainostele vaan lähde rohkeasti mukaan. Tämän lisäksi leirit ovat osoittautuneet hengellisen uudistumisen paikoiksi. Myös lapset saavat tutustua toisiinsa ja viettää hetkiä Taivaan Isän seurassa samojen teemojen äärellä pyhäkoulussa (3-6 v) sekä donkkiksessa (7-14 v). Lapsille on ohjelmaa aina opetusten aikana.

Kenties keksimme lisäksi yhteistä juhlaa vappuaattoiltaan? Merkkaa leiri kalenteriin. Linkin ilmoittautumisen löydät alempaa.

Kaikista eniten saat leiristä irti tulemalla mukaan koko viikonlopuksi, mutta sinulla on mahdollisuus osallistua leirille lauantaina vain päiväksikin.

 

Leirin hinnasto

Koko viikonloppu (pe – su)
Aikuinen 49€
Nuori (7-17v) 32€
Lapsi (4-6v) 16€
Alle 4-vuotiaat lapset veloituksetta.

Koko viikonlopun hinnat sisältävät majoittumisen leirikeskuksessa ja kaikki ruokailut (alkaen pe iltapalasta ja päättyen su lounaaseen) sekä ohjelman.

 

Lauantaipäivä

Aikuinen 26€
Nuori (7-17v) 18€
Lapsi (4-6v) 9€
Alle 4-vuotiaat lapset veloituksetta.

Hinta sisältää aamupalan, lounaan, päiväkahvin ja päivällisen, sekä lauantaipäivän ohjelman.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Varsinaisen leirikirjeen, jossa on tarkempaa tietoa mm. ohjelmasta, saat sähköpostiisi lähempänä leiriä.

Liity Facebook -tapahtumaan ja kutsu ystäviäsi mukaan
https://www.facebook.com/events/450505301956120/

 

 

Kun kokoonnutte yhteen, jokaisella on jotakin annettavaa: laulu, opetus tai ilmestys, puhe kielillä tai sen tulkinta. Kaiken on tapahduttava yhteiseksi parhaaksi.

1. Kor. 14:26