VarikkoLeiri – Elämä2:6

 

Varikkoleiri2018kevät

 

Varikkoleiri järjestetään 18.-20.5.2018 Ryttylän kauniissa lähetyskeskuksessa. Tule mukaan yhteyteen rukoilemaan, ylistämään ja oppimaan uutta. Leiri on meille erityistä laatuaikaa, jolloin saamme kiireettömästi kohdata toisiamme ja taivaallista Isäämme. Tällä leirillä kysymme: miten totuudenetsijä voi löytää Jeesuksen ja alkaa tekemään opetuslapsia Jeesuksen nimessä? Tiedämme, että se ei ole helppoa, yksinkertaista kylläkin. Innostavaa, kuinka nykyäänkin Jeesus kutsuu meitä tähän kasvuprosessin hänen kanssaan! Siksi kuljemme teemalla Elämä2:6, joka on ollut kevätkauden teemana 1. Joh. 2:6.

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus saada pieni irtiotto arjesta, tutustua uusiin ihmisiin ja viettää kiireettömiä hetkiä Jumalan sanan, rukouksen ja ylistyksen merkeissä. Erityisesti jos olet uudempi kävijä, rohkaisemme sinua tulemaan mukaan yhteyteen!

Varikkoleiri ei ole mikään sisäpiiriläisten juttu vaan oiva paikka tutustua uusiin ihmisiin ja tulla mukaan yhteyteen. Älä siis turhia kainostele vaan lähde rohkeasti mukaan. Tämän lisäksi leirit ovat osoittautuneet hengellisen uudistumisen paikoiksi. Myös lapset saavat tutustua toisiinsa ja viettää hetkiä Taivaan Isän seurassa samojen teemojen äärellä pyhäkoulussa (3-6 v) sekä donkkiksessa (7-14 v). Lapsille on ohjelmaa aina opetusten aikana.

Kaikista eniten saat leiristä irti tulemalla mukaan koko viikonlopuksi, mutta sinulla on mahdollisuus osallistua leirille lauantaina vain päiväksikin.

 

Ilmoittaudu leirille tästä!

Leirin hinnasto

Koko viikonloppu (pe – su)

Aikuinen 70e
Opiskelijat ja 14-18v 50e
3-13v 25e
0-3v Ilmainen

Hinnat sisältävät majoittumisen leirikeskuksessa ja kaikki ruokailut (alkaen pe iltapalasta ja päättyen su lounaaseen) sekä ohjelman.

 

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova, laskutus tapahtuu ilmoittautumisen perusteella. Mikäli sairastut juuri ennen leiriä ja olet estynyt tulemasta, saat hinnan hyvitettyä lääkärintodistusta vastaan.

 

 

Kun kokoonnutte yhteen, jokaisella on jotakin annettavaa: laulu, opetus tai ilmestys, puhe kielillä tai sen tulkinta. Kaiken on tapahduttava yhteiseksi parhaaksi.

1. Kor. 14:26