VarikkoLeiri

varikkoleiri192110

 

Syyskauden Varikkoleiri on taas täällä! Tänä vuonna Varikkoleiri järjestetään 19.-21.10 Ryttylän virkistävässä ja kauniissa lähetyskeskuksessa. Tule mukaan rukoilemaan, ylistämään ja viettämään aikaa Jeesuksen kanssa, Hänestä lisää oppien. Jeesushan kutsui opetuslapsensakin viettämään kanssaan aikaa, lähettääkseen ja valtuuttaaksen heidät (Mark. 3:13-15). Mutta missä voimassa? Tämän leirin teeman voisi tiivistää ajatukseen minä ja Pyhä Henki. 

Varikkoleirin yksi tavoitte on lisätä yhteyttä ja läheisyyttä seurakuntaperheemme välillä, joten rohkaisemme mukaan erityisesti uudempia varikkolaisia. Leiri on mahtava tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin ja tulla mukaan yhteyteen. Älä siis arkaile vaan ilmoittaudu heti mukaan!

Myös lapset saavat tutustua toisiinsa ja viettää hetkiä Taivaan Isän seurassa samojen teemojen äärellä kuin aikuiset pyhäkoulussa (3-6 v) sekä donkkiksessa (7-14 v). Lapsille on omaa, laadukasta ohjelmaansa aina opetusten aikana.

Ilmoittautuminen leirille on päättynyt.

Leirin hinnasto

Koko viikonloppu (pe – su)

Aikuinen 70e
Opiskelijat ja 14-18v 50e
4-13v 25e
0-3v Ilmainen

Hinnat sisältävät majoittumisen leirikeskuksessa ja kaikki ruokailut alkaen pe päivällisestä ja päättyen su kahvihetkeen, sekä ohjelman. Pyrimme järjestämään yhteiskyytejä, kerro siis kyytitarpeestasi tai tarjonnastasi. Julkiset kulkevat myös suht hyvin Ryttylään tai Riihimäelle josta voidaan sopia kyyti lähetyskeskukseen.

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova, laskutus tapahtuu ilmoittautumisen perusteella. Mikäli sairastut juuri ennen leiriä ja olet estynyt tulemasta, saat hinnan hyvitettyä lääkärintodistusta vastaan.

 

 

Kun kokoonnutte yhteen, jokaisella on jotakin annettavaa: laulu, opetus tai ilmestys, puhe kielillä tai sen tulkinta. Kaiken on tapahduttava yhteiseksi parhaaksi.

1. Kor. 14:26