VarikkoLeiri 28.-30.4

28unspecified

 

Tule mukaan VarikkoLeirille 28.-30.4 Leiri järjestetään Heinänokan leirikeskuksessa Turun saaristossa. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus saada pieni irtiotto arjesta, tutustua uusiin ihmisiin ja viettää kiireettömiä hetkiä Jumalan sanan, rukouksen ja ylistyksen merkeissä. Erityisesti jos olet uudempi kävijä, rohkaisemme sinua tulemaan mukaan yhteyteen!

Varikkoleiri ei ole mikään sisäpiiriläisten juttu vaan oiva paikka tutustua uusiin ihmisiin ja tulla mukaan yhteyteen. Älä siis turhia kainostele vaan lähde rohkeasti mukaan. Tämän lisäksi leirit ovat osoittautuneet hengellisen uudistumisen paikoiksi. Leirillä mukana Seppo Niemeläinen ja Leif Nummela. Kenties keksimme lisäksi yhteistä juhlaa vappuaattoiltaan? Merkkaa leiri kalenteriin. Lisätietoa ja ilmoittautuminen tulossa!

Kaikista eniten saat leiristä irti tulemalla mukaan koko viikonlopuksi, mutta sinulla on mahdollisuus osallistua leirille lauantaina vain päiväksikin.

 

Leirin hinnasto

Koko viikonloppu (pe klo 18- su klo 14)
Aikuinen 46€
Nuori (7-17v) 31€
Lapsi (4-6v) 16€
Alle 4-vuotiaat lapset veloituksetta.

Koko viikonlopun hinnat sisältävät majoittumisen leirikeskuksessa ja kaikki ruokailut ja ohjelman.

 

Lauantaipäivä

Aikuinen 24€
Nuori (7-17v) 16€
Lapsi (4-6v) 8€
Alle 4-vuotiaat lapset veloituksetta.

Hinta sisältää aamupalan, lounaan, päiväkahvin ja päivällisen.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avataan keväällä.

Ilmoittautuneet ovat saaneet vahvistuksen sähköpostiisi. Varsinaisen leirikirjeen jossa on tarkempaa tietoa mm. ohjelmasta saat sähköpostiisi lähempänä leiriä.

 

 

 

Kun kokoonnutte yhteen, jokaisella on jotakin annettavaa: laulu, opetus tai ilmestys, puhe kielillä tai sen tulkinta. Kaiken on tapahduttava yhteiseksi parhaaksi.

1. Kor. 14:26