Discovery Bible Study

Tervetuloa DBS -sivulle

Mikä on DBS?

Discovery Bible Study (DBS)
– Sinun ei tarvitse olla ekspertti viedäksesi evankeliumia lähipiiriisi!
– Sinulla ei tarvitse olla kaikkia vastauksia kertoaksesi Raamatusta!
– Voit rohkaista ihmisiä tekemään löytöjä Jumalan sanasta itse!
– Voit auttaa ihmisiä löytämään sen, millainen Jeesus todella on!

DBS antaa Pyhän Hengen olla ensisijainen opettaja kun Raamattu avataan! Jo ennen kuin henkilö on lähtenyt seuraamaan Jeesusta voi hän perustaa Discovery -ryhmän ystäviensä kanssa ja oppia tuntemaan Jeesuksen matkan edetessä!

Täältä löydät hyödyllistä tietoa liittyen DBS:n kuin myös hyviä ehdotuksia ja raamatunkohtia joita tutkia ystäviesi kanssa.

Voit lukea blogin aiheesta, jossa avataan ytimekkäästi DBS:n ajatusta ja miksi se sopii tämän päivän ihmiselle, joka etsii yhteyttä Jumalaan ja haluaa kasvaa opetuslapsena.

Disciplemaking movement -video kertoo myös oivaltavasti opetuslapseusliikehdinnästä jonka moottorina DBS toimii.

Vaikkakin voitte ottaa käytettäväksi minkä tahansa raamatunkohdan, niin täältä löytyy erilaisia listoja jotka luotsaavat eri teemoihin ja kokonaisuuksiin.
Täältä löydät raamatunkohtia pdf tiedostona DBSRtunkohtia

Voit myös ottaa rohkeasti yhteyttä asian tiimoilta Pyry Winteriin, jos kaipaat tukea tai apua kasvaen opetuslapsena ja tehdessäsi opetuslapsia. Voit myös osallistua MyFriends -valmennukseen, joka auttaa sinua tavoittamaan postmodernit ystäväsi auttaen heitä rakastumaan Jeesukseen – aavaamalla heidän kanssaan Raamatun.

Jos haluat oppia lisää aiheesta niin suosittelen kirjaa Contagious Disciplemaking. Siellä DBS on avattu laajemmalti. Samoin nettisivu www.contagiousdisciplemaking.com on suositeltava sivusto asian tiimoilta.

Yksityiseen harjoitteluun voit lukea blogin 3 kolumnin tavasta tutkia Raamattua.