Varikon tiimit

 

Varikkoyhteisö rakentuu yhteisen pappeuden periaatteelle eli jokaisella on oma kutsumus ja lahjat. Näin ollen tiimit, niiden johtaminen ja toteuttama työ on hyvin pitkälle ”tavallisten ihmisten” (lue: ei-työntekijät). Tämä sivu on luotu sitä varten, että juuri sinä saisit tietoa eri tiimeistä + mahdollisuuden olla yhteydessä tiiminvetäjiin etsiessäsi omaa paikkaasi.

 

Keittiötiimi
Keittiötiimi palvelee valmistamalla iltapalatarjoilun Varikkoillan päätteeksi. Iltapalalla on tärkeä rooli yhteyden luomisen kannalta. Sen äärellä on tilaa tutustumiselle, kohtaamiselle ja jakamiselle.
Keittiötiimiin osallistuminen ei edellytä innostusta leipomiseen, mutta ei siitä haittaakaan ole. Yksin ei tarvitse osata.
Tule rohkeasti mukaan!

Terhi Haverinen 050 5778228
haverinen.terhi@gmail.com

Maria Suoranta

maria.suoranta@gmail.com

 

Ylistystiimi
Ylistystiimi palvelee pääasiallisesti varikko-illoissa. Kokoonnumme yhteen ylistämään, rukoilemaan ja harjoittelemaan joka toinen torstai. Jos osaat soittaa tai laulaa, tule rohkeasti tutustumaan tiimin toimintaan aluksi harjoituksiin osallistumalla! Ota yhteyttä ja kysele tarkempi infoja ja harkka-aikatauluja!

Matias Pehkonen 050 3296664
pehkonen.matias@gmail.com

Kati Hautaa 050 3481319
kati.hautaa@gmail.com

 

Rukoustiimi
Rukoustiimi palvelee Varikko-yhteisöä rukouksin; johtaa esirukousta Varikkoilloissa, toimii esirukouspalvelussa ja järjestää rukousiltoja sekä kantaa Varikon asioita rukouksin.

Rukous on yhteyttä Isän kanssa, se on  tienraivausta, se avaa mahdollisuuksia  ja kannattelee työtä. Se on välttämätön osa Varikko-yhteisön työtä.

Jos olet kiinnostunut palvelemaan rukouksin, ota yhteyttä :

Johanna Frujenceen 040 8364941
johanna.frujence@gmail.com

 

Järkkätiimi
Jotta varikko- illat onnistuisivat, tarvitaan apukäsiä kantamaan tarvittavaa välineistöä oikealle paikalleen ennen illan alkua, sekä korjaamaan niitä pois illan päätteeksi. Jos haluat tarjota kätesi avuksi tähän palvelutehtävään, ota yhteyttä

Anniina Winter 044 5678856
anniina.winter@gmail.com

 

Lapsityöntiimi

Pyhäkoulutyö
Pyhis-tiimin tehtävänä on järjestää Varikkoiltojen ja muiden lapsiperheille suunnattujen tapahtumien ohjelma 3-6 vuotiaille. Tavoitteena on opettaa lapsille jo pienestä pitäen Jumalan valtakunnasta opetusten, leikkien, askartelujen ja laulujen avulla. Pyhiksessä tarvitaan erilaisia tiimiläisiä: opettajia, leikittäjiä ja turvallisia sylejä. Tule mukaan pitämään huolta seurakunnan tärkeimmistä jäsenistä!

Anniina Winter 044 5678856
anniina.winter@gmail.com

 

Donkkis-työ (varkkarit)
Donkkis-kerhossa palveleminen on työskentelyä kouluikäisten nuorten kanssa. Tutustutamme lapsia Raamattuun ja kannustamme heitä tutkimaan sitä itse. Rukoilemme lasten kanssa ja autamme vahvistamaan henkilökohtaista suhdetta Jumalaan. Teemme tätä lapsille mielekkäillä tavoilla, mm. lauluja, nukketeatteria, leikkejä käyttäen. Lapsia kannustetaan myös tutustumaan toisiinsa. Aikuisina meidän on tärkeää olla lapsille ja nuorille läsnä, istua heidän kanssaan opetuksen aikana ja jutella heidän kanssaan. Varsinaista opetusvastuuta ei tarvitse ottaa, mutta erilaisia aktiviteetteja saa halutessaan keksiä ja ohjata. Tule rohkeasti mukaan vaikka aluksi vain seuraamaan! Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä. Donkkis-työ tapahtuu Varikko-sunnuntaiden lisäksi Donkkis Big Night-illoissa ja Varissuon arki-illan donkkis-kerhossa.

 

Satu Marttila 040 7410510
satu.marttila@suomi24.fi