Kaikki lähtee rukouksesta

8.9.2021

Jumalalla on missio ja Hän aloittaa rukouksesta. Aina.

Helmikuussa 2021 starttasimme kolme missionaalista tiimiä täällä Turussa. Tiimien tehtävä on mennä yhdessä missioon edistäen Jumalan
valtakuntaa. Tämä tapahtuu kolmen yksinkertaisen stepin kautta:

  • Demonstroida Jumalan rakkautta
  • Avata hengellisiä keskusteluja, jotka johtavat evankeliumiin
  • Löytää näiden keskustelujen kautta hengellisesti avoimia ihmisiä ja
    aloittaa heidän kanssa opetuslapseusprosess

Kun tiimit toteuttavat näitä, on sanomattakin selvää, että jokainen tiimin jäsen kasvaa näissä taidoissa. Samalla kasvaa uusia johtajia. Nämä kolme tiimiä keskittävät missionaaliset ponnistuksensa kolmeen eri kaupunginosaan:

a. Varissuo
b. Harittu
c. YO-kylä

Tässä kaikessa on mielenkiintoista se, että näiden alueiden puolesta on rukoiltu pidemmän aikaan. Varissuolla aloitettiin rukouskävelyt keväällä 2019. Useampi henkilö muutti Harittuun alkuvuoden 2019 aikoihin, jolloin syntyi keskittyneempää rukousta alueen puolesta. Opiskelijat ovat parin-kolmen vuoden ajan kokoontuneet säännöllisesti rukoilemaan kampusalueen puolesta.

Mitä enemmän on rukoiltu näiden alueiden ja ennen kaikkea ihmisten puolesta, jotka siellä asuvat ja ovat kaukana Jumalasta, sitä enemmän myös on syntynyt missionaalista toimintaa. Kesällä 2020 näille kolmelle alueelle jaettiin yhteensä 300 ruokakassia (1.), vastaanottajien kanssa käytiin hengellisiä keskusteluja (2.) ja opetuslapseutettiin heitä, jotka olivat avoimia Jeesuksellle (3.). Yhteensä 68 eri ihmistä osallistui tähän viiden viikon kestävään missioon. Tästä opimme paljon ja huomasimme, että tarvitsemme missionaalisia tiimejä, joissa voimme keskitetymmin oppia yhdessä, kesällä kun ei ollut järjestäytyneitä tiimejä. Olemme nyt siis ottaneet seuraavan askeleen, jonka lähetyksen Herra on meille näyttänyt.

Kirjoittanut Pyry Winter

Lue täältä jatko-osa ja mitä missionaalisten tiimien kautta tapahtui kevään aikana.

Jos haluat liittyä Pyryn tukirenkaaseen, niin voit lähettää hänelle
suoraan viestiä pyry.winter@sekl.fi tai mennä vskl.fi ja täyttää siellä
lomake.

Share This