Piirihallitus tiedottaa

28.10.2021

Varsinais-Suomen ev.lut. Kansanlähetys ja Pyry Winter ovat yhteissopimuksella päättäneet purkaa työsopimuksen vuoden loppuun 31.12.2021. Tästä johtuen Varsinais-Suomen ev.lut. Kansanlähetyksen piirihallitus on tehnyt kokouksessaan 26.10.2021 julkilausuman. Se kuuluu näin:

”Varsinais-Suomen Kansanlähetys näkee hyvää hedelmää siinä mitä on tapahtunut ja tapahtuu Opetuslapsiverkoston ja MyFriends työn kautta. Nuoria varustetaan elämään lähetettynä omissa verkostoissaan kasvattaen uusia vastuunkantajia Jumalan valtakunnan työhön.

Tällainen uusia toimintatapoja etsivä pioneerityö tarvitsee erilaisen toimintaympäristön kuin mitä Varsinais-Suomen ev.lut. Kansanlähetys voi sille tarjota. Ymmärrämme, että tällä hetkellä Varsinais-Suomen Kansanlähetys kokonaisuudessa toimii eri tavalla kuin miten ym. opetuslapseusliikehdinnän moninkertaistuva ja verkostomainen työnäky edellyttää. Missio on sama; evankelioida kansa evankelioimaan kansoja. Toimintatavat ja rakenne poikkeavat toisistaan.

Olemme iloisia, että Varsinais-Suomen Kansanlähetys on saanut toimia yhtenä alkupisteenä tälle orastavalle liikehdinnälle, joka edistää Jumalan valtakuntaa erityisesti nuoremman sukupolven keskuudessa. Haluamme siunata ja lähettää Pyry Winterin jatkamaan tätä työtä.

Rukoilemme edelleen, että monet vuosien aikana syntyneet ihmissuhteet vahvistuvat tässä uudessa tilanteessa ja olemme avoimia yhteistyön suhteen tulevaisuudessa, siihen avautuessa mahdollisuuksia.”

Piirijohtaja Ari Malmin ja Pyryn blogikirjoitukset, jotka käsittelevät tätä muutosta

Pyryn ja Kati Hautaan lähtöjuhla ja samalla piirimme Joulujuhla on 10.12. klo 17 Henrikinkirkossa, Peltolantie 2, Turku.

Share This