Jeesuksen antamissa lähetyskäskyissä on hyvinkin aktivoiva luonne. Kuitenkin moni meistä on jäänyt passiivisesti paikoilleen. Siksi on Avoin Ovi! Näkynä on mobilisoida tavallisia kristittyjä ottamaan askelia lähetettynä. Harva kykenee kuitenkaan lähtemään yksin liikkeelle. Harva kykenee lähtemään liikkeelle ilman valmennusta ja mallintamista. Siksi meillä on valmennus (MyFriends) ja kokoamme tiimejä lähtemään liikkeelle yhdessä. Näkynämme on satoja lähetyskenttiä ympäri Turkua ja Varsinais-Suomea joissa tavalliset kristityt toimivat Pyhän Hengen voimassa kantaen hedelmää Jumalan valtakuntaan. Siksi:

Haetaan lähetystyöntekijöitä Turkuun ja lähialueeille

Etsimme tavallisia ihmisiä harjoittelemaan elämää Jeesuksen kanssa. Jos siis ajattelet, että minusta ei ole tuohon vaikka sydän haluaisi mukaan niin haluamme vakuuttaa sinulle: Ole rohkea – Herra on sinun kanssasi. Olet sopiva tehtävään!

Haluatko tulla mukaan perheyhteyteen jossa yhdessä mennään ja tehdään? Katso www.myfriends.fi milloin seuraava valmennus alkaa. Voit myös olla suoraan yhteydessä Katiin, kysellä lisää ja lähteä vaikka tällä viikolla mukaan kentälle näkemään ja kokemaan.

 

Näky

Millaisia ajatuksia sinussa herättää tieto siitä, että maailman yleisin lähetystyöntekijä on filippiiniläinen kotiapulainen? Voisimmeko nostaa listalla suomalaisia kotiäitejä? Tai vaikkapa opiskelijoita? Liity mukaan!

Jeesus lähettää opetuslapsiaan työmiehiksi ja -naisiksi sadonkorjuuseen. Haluamme nähdä tämän tapahtuvan Turussa, jotta yhä useampi Jeesukseen uskova saisi harjoitella tässä tehtävässä. Muodostamme ja varustamme tiimejä tekemään yhdessä tätä työtä eri ympäristöissä. Iloitsemme kun kristityt kasvavat identiteetissä, taidoissa ja viisaudessa kuin siitäkin, että työ kantaa hedelmää ja yhä useampi tulee tuntemaan Jeesuksen.

Kun hän näki väkijoukot, hänet valtasi sääli, sillä ihmiset olivat näännyksissä ja heitteillä, kuin lammaslauma paimenta vailla. Silloin hän sanoi opetuslapsilleen: ”Satoa on paljon, mutta sadonkorjaajia vähän. Pyytäkää siis herraa, jolle sato kuuluu, lähettämään väkeä elonkorjuuseen.” Matt. 9:35-38

Nämä kaksitoista Jeesus lähetti matkaan kaksittain annettuaan heille ohjeet. Matt 10:5.

Miksi avoin ovi? Uskomme, että Jeesus on avannut meille oven hedelmälliseen työhön. Haluamme mobilisoida ihmisiä kulkemaan tuosta ovesta ryhtyen tuohon työhön, jonka Jeesus on edeltäkäsin valmistanut meille!

sillä minulle on avautunut ovi suureen ja hedelmälliseen työhön, ja vastustajia on paljon. 1. Kor. 16:9

Kuuntele tästä näkypuhe Avoin Ovi-mobilisaatiosta.

 

Työkentät

Työkenttiä on tällä hetkellä hyvin erilaisia. On olemassa pitkäaikaisempia työkenttiä, on olemassa määräaikaisia. Kaikki riippuu siitä, mitä Herra Jeesus puhuu omilleen innostaen lähtemään liikkeelle. Meillä on esim. Fudisraamis Haritussa, joka on jatkunut kahden vuoden ajan. Tuona aikana on muodostettu ihmissuhteita, luotu luottamusta, kerrottu evankeliumi, rukoiltu ihmisten puolesta ja opetuslapseutettua ihmisiä kohti Jeesuksen tuntemista ja Jeesuksen opetuslapsiksi. Aiemmin oli “kiipeilykenttä”, joka oli määräaikainen. Kaksi ystävää koki Herran ohjaavan heitä yhdessä 10 kerran kiipeilykurssille. He valmistautuivat rukoillen omaan sydämeen avoimuutta olla Jeesuksen käytössä kuin myös maaperän valmistamista ihmisissä joita kohtaavat tuon kurssin aikana.

On siis olemassa monenlaisia mahdollisuuksia elää Jumalan valtakunnan lähettiläänä. Paras tapa saada lisätietoa ja päästä mukaan on olla yhteydessä Katiin.

 

Rukousrintama

Kaikkia hengellisiä heräämisiä ja liikehdintöjä on edeltänyt rukous. Siksi rukous onkin äärettömään tärkeää. Tällä erää parhaiten saat rukousviestejä liittymällä opetuslapsiverkosto Whatsapp-ryhmään. Ole Johannekseen (045 609 2909) yhteydessä niin hän lisää sinut ryhmään.

Share This