PIIRIJOHTAJAA

Varsinais-Suomen Kansanlähetys on ottamassa rohkeita askelia tulevaisuuteen. Etsimme uutta piirijohtajaa, joka haluaa edistää kanssamme Jumalan valtakunnan leviämistä johdattamalla ihmisiä Kristuksen tuntemiseen ja ohjaamalla heitä kasvamaan uskossa sekä toimimaan Jumalan valtakunnan työssä.

Varsinais-Suomessa uutta piirijohtajaa odottaa evankelioinnista innostunut työ- ja vapaaehtoisyhteisö sekä monipuolinen ja vastuullinen työ, joka tarjoaa näköalapaikan lähetysjärjestön maailmaan.

Odotamme tulevan piirijohtajan sitoutuvan Kansanlähetyksen arvoihin, näkyyn ja ohjelmaan. Eduksi ovat kokemus ja visio yhteisöllisyydestä ja hengellisestä työstä, ennakkoluulottomuus, joustavuus, hyvä paineensietokyky, yhdistyskokemus, ajokortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön. Hän on myös innostunut keräämään itselleen kannatusrenkaan.

Työtehtäviin kuuluvat:

  • piirin evankelioimistyön johtaminen
  • työyhteisön esimiehenä toimiminen
  • työ- ja vapaaehtoisyhteisön johtaminen, innostaminen, tukeminen ja varustaminen
  • alueellisena lähetysjärjestöedustajana toimiminen (seurakuntasuhteet piirin alueella, erityisesti nimikkoseurakuntiin, yhteistyö lähetteihin ja lähettäjiin, SEKL:iin ja yhteistyöjärjestöihin)
  • talouden seurannasta vastaaminen yhdessä taloustyöryhmän kanssa

Toivomme, että omassa elämässään työntekijämme kasvaa Jeesuksen opetuslapsena säännöllisen rukouselämän, Raamatun lukemisen ja uskovien yhteyden kautta.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kristillisten järjestöjen TES:n mukaisesti.

Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuneita hakijoita pyydämme lähettämään hakemukset sähköpostilla osoitteeseen terhi.haverinen@sekl.fi viimeistään 31.1.2022. Pyydämme hakemuksen liitteeksi CV:tä sekä suosittelijan yhteystiedot.

Hakijoiden tulee varautua haastatteluun perjantaina 18.2.2022 klo 16-22 välisenä aikana Turussa. Piirihallituksen valinnan vahvistaa Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen liittohallitus 26.3.2022. Kaikille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Terhi Haverinen, Varsinais-Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen puheenjohtaja
050 577 8228, terhi.haverinen@sekl.fi
Anssi Savonen, Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen kotimaisen työn aluekoordinaattori
044 447 7822, anssi.savonen@sekl.fi

Kansanlähetyksen ohjelmaan voit tutustua tästä linkistä >>  http://wp.sekl.fi/seklsivu/wp-content/uploads/sites/49/2015/02/OHJELMA_-03_09_2011.pdf

 

 

 

Share This