Rukous

 

rukouspäiväkraf

 

RUKOUSPÄIVÄT 5.-6.3.2019

 

Tule mukaan rukoilemaan liittymällä rukousketjuun.

Varaa linkin kautta itsellesi/pienryhmällesi/kaverisi kanssa aika rukousta varten.

Vuoroja on varattavissa klo 6-23 välillä.

VARAA AIKA RUKOUSKETJUUN TÄSTÄ

Lisäksi kokoonnumme yhdessä rukoilemaan ti- ja ke-iltoina klo 18:45-20:15 vuorikodille (vuorikatu 8).

 

Rukoile näitä omalle kohdallesi ja muille uskoville:

 

Identiteetti – Isä rakastaa ja tuntee meidät

Sielunvihollinen on identiteettivaras – Rukoile, että identiteettimme

Jumalan lapsina saa vahvistua.

 

Hyvä Herra – Jeesus on meidän kuningas

Rukoile , että sydämemme ovat alttiita ja antautuneita Herralleen. Kyse ei ole siitä mitä kukin tekee, vaan mikä on sydämemme tila.

 

Voima – Pyhä Henki täyttää ja lähettää meidät

Rukoile, että opimme kulkemaan Hengen voimassa ja johdatuksessa

 

Rukousesite sivu1 kopio

 

 


Varikkoa ei olisi ilman Jeesuksen antamaa kutsua ja näkyä. Siksi rukous on tärkeä osa Varikkoa. Rukouksessa meillä on mahdollisuus kertoa Jumalalle, mitä ajattelemme, tunnemme ja tarvitsemme ja mahdollisuus kuulla, mitä Hänellä on meille sanottavana, mihin Hän meitä johdattaa ja lähettää.

Unelmanamme on, että Varikko saisi elää ja kasvaa rukouksen ilmapiirissä. Kun rukous on tärkeä osaa yhteisön elämää, saa Pyhä Henki luoda yhteyden ja ilmapiirin, joka syntyy kun Hän armossaan ja rakkaudessaan kohtaa lapsiaan. Haluamme nähdä Varikossa kulttuurin, jossa on matala kynnys ryhtyä rukoukseen vaikkapa ehdottamalla kaverille: ”Rukoillaanko?” Herra itse voi sytyttää meidän rukouselämämme ja Hänen me odotamme näin tekevän.

Koti ja ilo

Rukouksemme on, että moni voisi löytää Varikosta hengellisen kodin, paikan, jossa Jumala saisi kasvattaa Jeesuksen opetuslapsia. On tärkeää löytää turvallinen koti, jossa saa muodostua uskollisia ystävyyksiä, oma paikka löytyä ja kutsumus kirkastua saaden laittaa omia lahjojaan käyttöön. Näin yhteisö saa rakentua Herran tuntemisessa ja keskinäisessä rakkaudessa. Kun nämä edellämainitut asiat tapahtuvat, syntyy siitä ilo – Herra elää ja toimii keskellämme.

Kasvu ja rohkeus

Haluamme myös edistää määrätietoista rukousta, joka on edesauttamassa lähetyskäskyn täyttymistä. Unelmamme on, että yhä useampi saisi kasvaa Jeesuksen opetuslapsena vieden evankeliumia omassa ympäristössään ja tehden opetuslapsia. Ymmärrämme, että ilman rukousta tällaista ei voi syntyä. Sen tähden yksi meidän rukouksistamme onkin Herran sydämeltä: ”Hän sanoi heille: ”Satoa on paljon, mutta sadonkorjaajia vähän. Pyytäkää siis herraa, jolle sato kuuluu, lähettämään väkeä elonkorjuuseen.” Luuk. 10:2 Tämä rukous on Herran sydämeltä ja me haluamme omistaa sen myös meidän sydämissämme.

Tule mukaan!

Kaiken mitä teemme, tulee lähteä rukouksesta. Varikossa siis rukoillaan ja haluammekin nähdä rukoustyön entisestään kasvavan ja kehittyvän saaden uusia, nykyaikaisiakin, muotoja. Kutsumme sinua yhteiseen rukousrintamaan, jotta Herra saisi sytyttää sydämemme yhdessä kantamaan näkyä ja edesauttamaan sen toteuttamista. Miten voit tulla mukaan? Säännöllisen toiminnan lisäksi järjestämme erilaisia rukouspäiviä, valmennusta jne. Helpoin tapa mukaantuloon on tulla Varikkoon sunnuntaina ja osallistua yhteisiin rientoihin ja/tai Varikkoleirille tutustuen ihmisiin.

 

”Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette,

rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon.

Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne,

niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.”

Fil. 4: 6-7