Rukous

 

ruk.in.lok

 

Lokakuussa järjestämme taas yhteisen RukousInnostuksen! Tule mukaan!

Herra, opeta meitä rukoilemaan

Luuk. 11:1

Jeesuksen omana on hyvä lähteä tästä pyynnöstä liikkeelle. Rukoushaasteen tarkoitus on elävöittää sinun rukouselämääsi, jotta keskusteluyhteys Isän kanssa tiivistyy.

 

Lokakuun ajan saat päivittäin sähköpostiisi rukousviestin, jossa on ohjeet kyseisen päivän rukoushetkeen. Varaa tähän aikaa päivittäin muutamia minuutteja.

Tule mukaan, 1.10 aloitetaan!

Yhteinen rukous luo elämää!

Ilmoittaudu mukaan rukousinnoistukseen antamalla sähköpostiosoitteesi, johon haluaisit rukousviestit.

Kirjoita sähköpostiosoitteesi tähän:

 


 

Varikkoa ei olisi ilman Jeesuksen antamaa kutsua ja näkyä. Siksi rukous on tärkeä osa Varikkoa. Rukouksessa meillä on mahdollisuus kertoa Jumalalle, mitä ajattelemme, tunnemme ja tarvitsemme ja mahdollisuus kuulla, mitä Hänellä on meille sanottavana, mihin Hän meitä johdattaa ja lähettää.

Unelmanamme on, että Varikko saisi elää ja kasvaa rukouksen ilmapiirissä. Kun rukous on tärkeä osaa yhteisön elämää, saa Pyhä Henki luoda yhteyden ja ilmapiirin, joka syntyy kun Hän armossaan ja rakkaudessaan kohtaa lapsiaan. Haluamme nähdä Varikossa kulttuurin, jossa on matala kynnys ryhtyä rukoukseen vaikkapa ehdottamalla kaverille: ”Rukoillaanko?” Herra itse voi sytyttää meidän rukouselämämme ja Hänen me odotamme näin tekevän.

Koti ja ilo

Rukouksemme on, että moni voisi löytää Varikosta hengellisen kodin, paikan, jossa Jumala saisi kasvattaa Jeesuksen opetuslapsia. On tärkeää löytää turvallinen koti, jossa saa muodostua uskollisia ystävyyksiä, oma paikka löytyä ja kutsumus kirkastua saaden laittaa omia lahjojaan käyttöön. Näin yhteisö saa rakentua Herran tuntemisessa ja keskinäisessä rakkaudessa. Kun nämä edellämainitut asiat tapahtuvat, syntyy siitä ilo – Herra elää ja toimii keskellämme.

Kasvu ja rohkeus

Haluamme myös edistää määrätietoista rukousta, joka on edesauttamassa lähetyskäskyn täyttymistä. Unelmamme on, että yhä useampi saisi kasvaa Jeesuksen opetuslapsena vieden evankeliumia omassa ympäristössään ja tehden opetuslapsia. Ymmärrämme, että ilman rukousta tällaista ei voi syntyä. Sen tähden yksi meidän rukouksistamme onkin Herran sydämeltä: ”Hän sanoi heille: ”Satoa on paljon, mutta sadonkorjaajia vähän. Pyytäkää siis herraa, jolle sato kuuluu, lähettämään väkeä elonkorjuuseen.” Luuk. 10:2 Tämä rukous on Herran sydämeltä ja me haluamme omistaa sen myös meidän sydämissämme.

Tule mukaan!

Kaiken mitä teemme, tulee lähteä rukouksesta. Varikossa siis rukoillaan ja haluammekin nähdä rukoustyön entisestään kasvavan ja kehittyvän saaden uusia, nykyaikaisiakin, muotoja. Kutsumme sinua yhteiseen rukousrintamaan, jotta Herra saisi sytyttää sydämemme yhdessä kantamaan näkyä ja edesauttamaan sen toteuttamista. Miten voit tulla mukaan? Säännöllisen toiminnan lisäksi järjestämme erilaisia rukouspäiviä, valmennusta jne. Helpoin tapa mukaantuloon on tulla Varikkoon sunnuntaina ja osallistua yhteisiin rientoihin ja/tai Varikkoleirille tutustuen ihmisiin.

 

”Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette,

rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon.

Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne,

niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.”

Fil. 4: 6-7