Varsinais-Suomen ev. lut. Kansanlähetys

Vuorikoti
Vuorikatu 8
20700 Turku

Avoinna
ma-pe 10.00-14.00

Puh. 02 2519 540 tai 044 239 4178 (Whatsapp)
vskl@sekl.fi

 

Työntekijät

 

Ari Malmi

Olen syntynyt perheeseen, missä lähetys oli hyvin paljon läsnä. Meillä vieraili paljon lähettejä ja vanhempani olivat aktiivisia lähettäjiä. Sain kokea varusmiespalveluksen aikana hengellisen herätyksen ja sen jälkeen olin itsekin kolme vuotta lähetystyössä Etelä-Amerikassa ja Euroopassa. Nykyisessä tehtävässäni saan olla lähettämässä muita ja kutsua myös muita mukaan tähän Jumalan suureen pelastussuunnitelmaan. Koen myös innostavaksi haasteeksi ja mahdollisuudeksi maahanmuuttajien tulon keskuuteemme.

 

Pyry Winter

Pyryn työnäkynä on aktivoida Kristuksen ruumis lähetyskäskyn edistämiseksi alkaen kotimaasta aina maan ääriin saakka. Pyry valmentaa kristittyjä elämään lähetettynä vieden evankeliumia ja tehden opetuslapsia Jeesuksen antaman käskyn mukaisesti. Pyry valmentaa ja “koutsaa” myös uusia valmentajia valmentamaan näin moninkertaistaen työn vaikutuksen. Pyryn tekemä työ näkyy hyvin pitkälle siinä miten ihmiset lähtevät liikkeelle, lähetyskäskyä todeksi eläen. Näin ollen aika kuluu eri tiimien kanssa joko johtaen tai koutsaten eteenpäin. Pyry on naimisissa ihanan Anin kanssa ja heillä on neljä lasta; Kalle, Milka, Olli ja Lauri. He ovat koko perheen voimin mukana edistämässä työnäkyä!

 

Esa Mäkinen

Esa on työssä Varsinais-Suomen Kansanlähetyksellä toimistosihteerinä. Työpäivät kuluvat pääosin Vuorikodin toimistolla. Olemme avoinna ma-pe 10-14. Voit liittyä Esan tukirenkaaseen laittamalla sähköpostia: esa.makinen@sekl.fi tai soittamalla p. 050 378 5165.

 

Kati Hautaa

Kati on koulutukseltaan lastenohjaaja ja hän koordinoi lasten ja nuorten parissa tehtävää tavoittavaa työtä.

Share This