Turku-Aktiossa mukana seuraavia henkilöitä:

 • SU 25.8. Perhe on paras
  Petra Saariranta on luennoitsija, ratkaisukeskeinen vanhempien valmentaja (Kannateltu), kirjailija ja opettaja (KM, ELO). Petra on kolmen lapsen äiti ja vaimo. Hänen äänensä on monelle tuttu Keskeneräiset äidit podcastista, jota hän tuottaa yhdessä lääkäri Säde Stenlundin. www.kannateltu.fi Instagram: @kannateltu

 

 • MA 26.8. Raamattuopetukset: Miten löydän elämäni tarkoituksen? // Tarkoituksettomalta tuntuva elämä ja Jumalan tarkoitus
  Leif Nummela, TM, LK, on tunnettu raamattuopettaja ja on toiminut Uusi Tie -lehden päätoimittajana. Hän on kirjoittanut useita kirjoja, esim. laajan suosion saavuttanut Raamatun punainen lanka (Uusi Tie 2006).

 

 

 • KE 28.8. Kaunis pahuus
  Marjut Hovi on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja tehnyt elämäntyönsä terveydenhuollon parissa toimien sairaanhoitajana ja terveydenhuollon lehtorina liki viisikymmentä vuotta. Hän on perehtynyt uushenkisiin menetelmiin jo yli kolmekymmentä vuotta ja kirjoittanut aiheesta kolme kirjaa.
 • KE 28.8. Pimeydestä valoon
  Sanna Suutari: Lähetystyöntekijä/vs. aluekoordinaattori Miten uskontoon ja yhteiskuntaan pettynyt löytää merkityksen elämään? Sanna Suutari kertoo tarinoita siitä, miten ihmiset löytävät pimeydestä valoon Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa.
 • KE 28.8. Elämän merkityksellisyys ja tarkoitus – Voiko ilman näitä elää?
  Annamari Jukko (FM, MBA, TK) on sosiaalinen innovaattori. Hän on viime vuosina toteuttanut erilaisia kampanjoita, joiden tavoitteena on ihmisten auttaminen osaksi hyvää tekeviä yhteisöjä.

 

 • TO 29.8. Onko millään merkitystä?
  Aleksi Markkanen: Entinen matemaattisten aineiden lehtori J. J. Aleksi Markkanen päätti suorittaa yliopistotutkinnon kristinuskon puolustamisesta. Nykyään viiden lapsen isä työskentelee OPKOn apologina.
 • TO 29.8. Tyhjyydestä merkitykselliseen elämään
  Kalle Mäenpää: Tyhjyydestä merkitykselliseen elämään
  Teologi ja ex-rikospoliisi Kalle Mäenpää kertoo matkastaan merkitykselliseen elämään sekä uskon ja toivon merkityksestä elämän haasteissa. Puheessa kuulet myös muita toivontäyteisiä ja elämänmakuisia selviytymistarinoita merkityskadosta. Mäenpää toimii Länsi-Suomen Diakonialaitoksella valtakunnallisen Toivu riippuvuudesta-hankkeen projektipäällikkönä.
 • TO 29.8. Konsertti
  Sami Asp: http://www.samiasp.com/
Share This